Ladies Event Summer Edition

18th Edition - 25 & 26 juni 2024

Bezoekersinformatie

Ons Ladies Event in het Prins Bernhardplantsoen van Hengelo is al jaren een succesvol evenement. Rondom de vijver zullen ook dit jaar weer vele standhouders met een zeer divers aanbod hun producten en diensten tentoonstellen. Lekker in de buitenlucht bij een zomers tempratuurtje shoppen bij meer dan 65 exposanten. Neem halverwege een lekker drankje op het gezellige terras. Het Ladies Event blijft één van de gezelligste evenementen van Hengelo.

Voor de 18e editie hebben we weer veel leuke, en nieuwe ideeën. In 2024 hebben we zelfs 2 edities! In de zomer, zoals jullie van ons gewend zijn, in het Prins Bernhardplantsoen en in de winter, voor het eerst, bij vliegveld Twente in Enschede.

Een impressie van 2023

Harten

Wanneer?

dinsdag 25 juni 2024 & woensdag 26 juni 2024

Hoelaat?

19:00 – 22:00 uur

Waar?

Prins Bernhardplantsoen Hengelo

Openingstijden

Op dinsdagavond 25 juni en woensdagavond 26 juni heten we je van harte welkom op de zomer editie van het Ladies Event 2024. Vanaf 19:00 uur is het Prins Bernhardplantsoen open voor jou als bezoeker. Via de hoofdingang tegenover de schouwburg kun je het terrein op. We hebben rondom de vijver een speciale looproute voor je gemaakt zodat je geen stand mist. Halverwege de route hebben we een gezellige terras ingericht waar je kunt genieten van live muziek en natuurlijk de lekkerste drankjes.

Ticketverkoop

De zomer editie van het Ladies Event is gratis te bezoeken. Er is geen ticketverkoop. Dit is een voorwaarde van de gemeente Hengelo om het evenement in het Prins Bernhardplantsoen te mogen organiseren.

De winter editie van het Ladies Event is niet gratis. Voor de winter editie heb je wél toegangskaarten nodig. Aan de kassa kost een ticket € 10,-. In de periode van 1 maart tot 30 september 2024 kun online je tickets bestellen.

Early Bird ticket Winter Editie

nu beschikbaar!

Koop nu alvast je Early Bird tickets voor de winter editie met € 2,50 korting

Programma Zomer Editie 2024

dinsdag 25 juni 2024

19:00 uur - Opening

20:00 uur - Optreden

22:00 uur - Optreden

22:00 uur - Einde

woensdag 26 juni 2024

19:00 uur - Opening

20:00 uur - Optreden

22:00 uur - Optreden

22:00 uur - Einde

Route & Parkeren

De zomer editie van het Ladies Event vindt plaats in het Prins Bernhardplantsoen, gelegen tegenover het NS-station en naast het busstation. Midden in het centrum van Hengelo dus, maar hoe kom je daar?

Trein

Het Ladies Event is heel eenvoudig te bereiken met de trein, het ligt namelijk schuin tegenover het station van Hengelo. Loop de uitgang uit richting centrum, schuin oversteken en dan ben je er al, nog geen minuutje lopen!

Parkeren

Er zijn drie (betaal) parkeergarages die in het centrum zijn gelegen. Ze zijn 24 uur per dag geopend, 7 dagen in de week.

Fietsenstalling

Er zijn genoeg plekken waar je een fiets neer kan zetten rond het Ladies Event. Je kunt je fiets ook in de overdekte fietsenstalling plaatsen bij het stationsplein.

0
Edities
0
+
Standhouders
0
+
Bezoekers